[SOLVED] Bugs in stable components...

Discuss here any questions about the WebLaF library.
Bugs can be posted directly to GitHub issues tracker.

[SOLVED] Bugs in stable components...

Postby sudhirdhumal89 » Sat May 17, 2014 8:07 pm

1) I was trying to use symbolic font for button in button-popup, it shows what I want but when popup is show it shows a block instead of my desired symbol. (Note: I am using font from package, same font is installed on system also)

2) I was testing modal popup in pop-over dialog and found minor bug. When dialog is showing on screen I minimized frame and dialog is just disappeared on opening frame. (Note: I have made dialog non-modal i.e. setModal(false); )
Attachments
web-lnf-bug.png
Image shows demo for first bug
web-lnf-bug.png (1.71 KiB) Viewed 3046 times
sudhirdhumal89
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 26, 2013 2:50 pm

Re: Bugs in stable components...

Postby mgarin » Tue May 20, 2014 9:26 am

I will post all comments into GitHub issue:
https://github.com/mgarin/weblaf/issues/124
User avatar
mgarin
Site Admin
 
Posts: 223
Joined: Mon Apr 16, 2012 1:01 pm
Location: Russia, Saint-Petersburg

Re: [SOLVED] Bugs in stable components...

Postby mgarin » Wed Jul 16, 2014 11:30 am

Fixes for these issues are available in v1.28 update:
https://github.com/mgarin/weblaf/releases/tag/v1.28
User avatar
mgarin
Site Admin
 
Posts: 223
Joined: Mon Apr 16, 2012 1:01 pm
Location: Russia, Saint-Petersburg


Return to Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron